vakantiehuis huren terschelling

Vakantiehuizen op Terschelling

Drie unieke huizen!

Nij Jit in Midsland aan Zee

Nij Jit is een robuust vakantiehuis, gelegen aan de rand van het huisjes gebied van Midsland aan Zee. Nij Jit ligt aan de westelijke rand van dit gebied, waardoor er vanuit de kamer en het terras een fantastisch vrij uitzicht is over het duingebied en de duinmeertjes. Ook loopt u via een klein duinpaadje via de achterkant van de tuin naar het strand.

Op een paar honderd meter van het huis is de bushalte naar Midsland, waar u ook in een paar minuten naar toe fietst. Bij de strand opgang van Midsland aan Zee is het strandpaviljoen het hele seizoen geopend.

Nij Jit en het Wereld Natuur Fonds

Omdat wij niet alleen de natuur op Terschelling maar ook bedreigde natuur en diersoorten op andere plekken op de wereld een warm hart toedragen, doneren wij vanaf 12-01-2018 de helft van de verhuur inkomsten van Nij Jit het WNF.

Nij Jit is een ruim huis, voor zes personen, van alle gemakken voorzien. U komt binnen in een ruime hal met toegang tot de inpandige voormalige garage, waar nu een pingpong tafel, wasmachine en droger staan. Hier kunt u ook een elektrische fiets opladen. Beneden is er ook een kinder speelkamertje.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer en keuken, waar vandaan u een fantastisch uitzicht hebt. In de kamer zijn een tv en haardkachel aanwezig. De keuken heeft een afwasmachine en is verder uitgerust om zelf goed te kunnen koken. Tevens zijn er op de eerste verdieping een tweepersoons slaapkamer met uitgang naar een eigen balkonnetje, een badkamer (douche en wastafel), en een aparte toilet.

Op de tweede verdieping zijn nog twee tweepersoons kamers, een kleinere kamer met kinderbedje en een badkamer (douche en wastafel), en aparte toilet.

Op het terras is een grote tuintafel met stoelen aanwezig.


Bij dit huis huurt u verplicht beddengoed bij wassalon van 't Leven.

Bij uw huuraanvraag kunt u aangeven of u daar ook handdoeken en keukenlinnen wilt bestellen.

Uw bestelling wordt bij het huis afgegeven op de dag dat u aankomt.

Adres: Midsland aan Zee 421